Прокинувшись зранку, побачила поряд свого начальника. Стала корити себе. Не знала куди подітися від сорому

Коли я влаштувалась на цю фірму, новий начальник мені одразу не сподобався. Він виглядав дуже самовпевнено і настирливо не зводив з мене очей. Через це я намагалась з ним не перетинатися.

Хоч як я не старалась його уникати, але прозорливі співробітники помітили, що шеф дивиться на мене, як кіт на сметану. Казали, що я припала йому до душі.

Та знаків уваги у відповідь, Роман Вікторович від мене не отримував, адже я мала хлопця, з якими вже три роки разом, два з яких мешкаємо в одній квартирі.

Хоча стосунки в нас перевірені часом, але заміж Денис мене не кличе. З роками між нами з’явилась якась прохолода. Але чому так сталось, у який момент, я сама не розумію.

Напередодні новорічного корпоративу попросила Дениса піти зі мною на вечірку, адже всі будуть зі своїми другими половинками, у кого вони є. Але він не тільки відмовився, але влаштував скандал, після якого зібрав свої речі та пішов геть. Сказав, що мав зробити це раніше, просто не наважувався.

Я залишилась одна, уся в сльозах і з розбитим серцем. Не розуміла чому так сталось. І, як мені тепер йти на свято з червоними очима і таким настроєм. Але втрачати було нічого. Все, що можна було втратити сьогодні — я втратила. Денис навіть не назвав чіткої причини, просто втік, мов боягуз.

Коли прийшла на вечірку, Роман Вікторович був уже там. Так склалось, що цей вечір ми провели удвох: танцювали, веселились і в результаті опинились біля дверей моєї квартири. Ніяк не могли розпрощатись й зрештою, я запросила його всередину.

Прокинувшись зранку, побачила поряд свого начальника. Стала корити себе за те, що випила зайвого, інакше тримала б себе у руках. Не знала куди подітися від сорому.

Роман прокинувся у прекрасному настрої. Він зізнався, що як тільки побачив мене – одразу закохався. Але йому розповіли, що я маю хлопця, тому почуття тримав при собі. А коли я прийшла на вечірку без пари, вирішив не проґавити момент.

На роботу добирались окремо, аби ні в кого не виникло підозри. Проте, з часом, правда про наші стосунки таки випливла і більше не потрібно було ховатись. Я рада, що мені пощастило зустріти такого чоловіка, як Роман. І Денис пішов від мене вчасно. Якби він цього не зробив, хто знає чи були б ми разом.

КІНЕЦЬ.