Мій наречений у блокнот записує скільки rрошей він вuтрачає на мене та мою дuтuну. Якщо я вирішу піти від нього, то він попросить мене віддати йому ці rроші.

Я ніколи не думала, що сама буду виховати доньку. Але так склались обставини. Мій чоловік захворів і через деякий час пішов у інший світ. Я залишилась сама з маленькою дитиною. Світлані тоді було чотири роки. Мені тоді було важко самій з маленькою дочкою.

Я дуже переживала через втрату чоловіка і постійно плакала. Якби не дитина, я б так і не змогла повернутись до нормального життя. Я зрозуміла, що мені потрібно жити заради донечки. Я маю її виховати і зробити все, щоб у неї було щасливе дитинство.

Чотири роки я сама виховувала Світлану. Мої батьки не могли мені допомогти, бо жили у іншому місті. А батьки мого чоловіка не спілкувались зі мною, вони говорили, що я погано дбала про Олександра і через мене він помер. Вони не хотіли бачитись ні зі мною, ні з онучкою.

Через декілька років я познайомилась з Павлом. Його дружина померла і він виховував дочку сам. Світлана на рік менша від його дочки. Коли ми познайомили дітей, то вони одразу знайшли спільну мову. Вони разом ходили до школи. А через деякий час я переїхала жити до Павла. Ми вирішили жити разом, а потім, якщо все буде добре, то одружитись.

Зараз ми живемо уже три роки разом. Декілька днів тому Павло запропонував мені вийти за нього заміж. Я погодилась. Мій майбутній чоловік ставиться до Світлани добре. Я теж до його дочки ставлюсь, як до рідної. Я думала, що ми чудова сім’я.

Одного дня я вирішила випрати речі. Я взяла джинси чоловіка і у кишені побачила невеликий блокнот. Я відкрила його і там я побачила, що чоловік детально записує скільки грошей він витрачає на мене та мою дитину. У блокноті не було записів скільки він витрачає на себе і свою дочку.

Коли Павло ввечері повернувся з роботи я запитала його про записи у блокноті. Він здивувався і сказав, що він має знати скільки він витрачає грошей на мене і мою дочку. Якщо я вирішу піти від нього, то він попросить мене віддати йому ці гроші.

– Але я також витрачаю свої гроші на тебе і твою дочку!

– Ти сама захотіла витрачати на нас гроші. Якщо ти не записувала і не маєш детального звіту, то ми ніколи не дізнаємось скільки ти витратила.

Тепер я не знаю чи хочу я виходити заміж за чоловіка, який записує скільки грошей витрачає на мене і мою дочку.

КІНЕЦЬ.