Дочка залишила відбuткu своїх бруднuх пальчиків на батьковому nіджаку і через це під час зустрічі колеги Володимира сміялuсь з нього.

Коли я тільки народила сина, то мені було дуже важко звикнути до ролі матері. Я вчилась доглядати, годувати і правильно одягати малюка.

Ми з Олегом часто гуляли у парку і там познайомились з іншими маленькими дітьми та їхніми матерями. Молоді жінки розповідали історії про своїх дітей. Мені було дуже цікаво їх слухати.

Одні історії були кумедними, інші сумними. Але з усіх можна зробити певні висновки.

А одна розповідь мене розсмішила. Я так голосно сміялась, що могла розбудити сина, який спав у колясці.

Мирослава, так було звати оповідачку, розповіла мені, про те як її чоловік прийшов на ділову зустріч у брудному костюмі.

Зранку Мирослава давала дочці морквяне пюре. Чоловік тим часом збирався на роботу, у нього була запланована важлива ділова зустріч. Він дуже переживав, бо від цієї зустрічі залежала його зарплата.

Мирослава потрібно було піти до кімнати, щоб принести доньці одяг і вона попросила чоловіка подивитись за дівчинкою. Коли вона повернулась, то Володимир швиденько побіг на роботу. А під час зустрічі його колеги сміялись з нього, бо піджак чоловіка ззаду був обмазаний морквяним пюре.

Виявилось, що його дочка коли він біля неї присів рухала піджак. Руки Олесі були у пюре і вона вимазала батька.

Я сміялась з цієї історії. От так дівчинка залишила відбитки своїх брудних пальчиків на батьковому піджаку.

У мене теж були незручні ситуації. Мій син вимазав моє плаття шоколадом коли ми гуляли і я була змушена йти містом у брудному платті. Усі люди зглядались і мені було соромно.

А які історії траплялись у вас коли ви доглядали за дітьми?

КІНЕЦЬ.