Азалія, так звали бідолаху, почала розповідати Петру, що вона їхала в автобусі додому та вийшла не на тій зупинці, де вона зараз знаходиться, дівчина не знає, гаманець у неї вkp _али, телефон розрядився. Петро повірив циганці, адже вона так щиро про все розповідала, привів її до себе додому, нагодував, дозволив зарядити телефон

Нещодавно з моїм другом трапилася незвичайна історія. Петро дуже добрий та співчутливий хлопець, ніколи не відмовляє коли його просять про допомогу.

Одного разу біля магазину він помітив циганку, яка просила перехожих про допомогу. Ніхто не поспішав їй на допомогу, перехожі обходили її стороною. Хоча дівчина мала гарний вигляд: вона була одягнена в новий одяг, мала в руках новий телефон.

По своїй доброті Петро вирішив підійти та запитати чи потрібна їй допомога. Азалія, так звали бідолаху, почала розповідати Петру, що вона їхала в автобусі додому та вийшла не на тій зупинці, де вона зараз знаходиться, дівчина не знає, гаманець у неї вкрали, телефон розрядився.

Петро повірив циганці, адже вона так щиро про все розповідала, привів її до себе додому, нагодував, дозволив зарядити телефон.

Був уже вечір та Азалія залишилася ночувати у Петра. Він постелив їй на дивані, зранку нагодував та порадив піти до поліції, щоб вони їй допомогли. Та циганка не погодилась. 

Потім вона удала, що до когось додзвонилася і сказала, що її зустрінуть на автостанції та відвезуть додому.

Наступного дня у двері Петра постукали. Це була Азалія з батьком. Чоловік стверджував, що Петро позбавив його доньку невинності та тепер мій друг має з нею одружитися. Поки хлопець намагався зрозуміти що відбувається, двоє кремезних молодиків схопили його під руки та поволокли до них додому. З’ясувалося, що циганка місцева та Петра силоміць мають з нею одружити.

Тоді Петру чудом вдалося втекти та написати заяву в поліцію. Тепер мій друг уже не такий добродушний, як був раніше.

КІНЕЦЬ.