«Ти ж казала, що твого чоловіка ще два дні не буде!» – здивовано крuкнув kоханець. Він узяв свої речі і швидко вибіг з квартири поки дружина старалась пояснити свою зраду Андрію.

Дружина постійно ревнувала Андрія. Він не міг нікуди вийти сам, навіть з друзями зустрітись Наталя йому не дозволяла. Коли до нього телефонували з роботи, то жінка одразу підходила до нього і підслуховувала розмову.

А коли вони гуляли парком, то Наталя дивилась на усіх жінок, які йшли на зустріч і переживала, щоб хтось з них не дивився на її чоловіка.

Одного разу Андрій допоміг сусідці занести важкі сумки, то його дружина коли дізналась про це, то почала дуже кричати. Подружжя через це посварилось і тиждень не розмовляло.

Чоловік уже не знав, як довести коханій, що він її любить. Він боявся зробити щось не те і цим спровокувати сварку.

Тиждень тому Андрій поїхав у відрядження, хоч дружина була проти. У нього було багато робити, але чоловік у іншому місті був набагато щасливішим, ніж вдома. Не було скандалів, постійних докорів і підозр.

Вийшло так, що Андрій повернувся на два дні раніше додому. Він швидше зміг виконати роботу і тому вирішив зробити сюрприз дружині. Чоловік уявляв щасливе обличчя Наталі коли вона прийде додому з роботи і побачить його.

Андрій купив торт, шампанське і квіти. Він зайшов у квартиру та почув, що у спальні хтось є. Він подумав, що дружина швидше повернулась з роботи. Коли він відкрив двері, то побачив Наталку в обіймах якогось чоловіка. Андрій був шокований, він впустив букет квітів, які тримав у руках.

Коханець здивовано крикнув:

– Ти ж казала, що твого чоловіка ще два дні не буде!

Наталя одразу підбігла до Андрія і почала виправдовуватись. Вона говорила, що дуже любить свого чоловіка і зараз зробила помилку. Жінка обіцяла, що більше ніколи зраджувати Андрія не буде і просила її вибачити. Коханець тим часом узяв свої речі і швидко вибіг з квартири.

Андрій не хотів слухати дружину, він зібрав свої речі і поїхав до батьків. Згодом виявилося, що Наталка уже давно його зраджує. Його друзі знали про це, але не наважувалися йому розповісти.

Через декілька місяців Андрій розлучився і впевнений, що він усе зробив правильно.

КІНЕЦЬ.