Коли я дізналася подробиці жuття колишнього чоловіка з новою дружиною, то мені стало ясно: саме його теща допоможе мені виконати мій nлан

 

Я все ніяк не можу забути свого першого чоловіка — Едварда. У мене від нього є син трирічний, але колишній чоловік бачиться з дитиною тільки на нейтральній території, хоч аліменти відправляє, але мене весь час особисто уникає. Я не можу і дня прожити, щоб не думати про нього.

Дуже хочу, щоб колишній чоловік повернувся до мене, адже ми як ніяк сім’я тим більше, що дитина є, а це нас завжди буде пов’язувати.

Зараз Едвард живе з новою жінкою — Катею. Вийшло так, що вони не знімають окрему квартиру, а туляться в однушке у Катиной мами. Це дивно, тому що колишній чоловік досить заробляє, щоб знімати окреме житло, і аліменти цьому ніяк не заважають. Але я не знаю подробиці його сімейного життя, мені цю інформацію сестра Едварда розповіла, ми з нею в хороших відносинах, а ось з новою жінкою, Катею, у неї не вийшло нормально контакт налагодити, воно й на краще. Ще сестра розповіла, що нова теща Едварда

весь час принижує, порівнює його з колишніми хлопцями Каті, мовляв вони були краще, перспективніше, багатше… Більш того, всі гроші Едварда знаходяться у Каті, вона сама вирішує куди і на що їх треба витрачати. В першу чергу вони купують все необхідне тещі, а вже потім про свої потреби думають.

Я так розумію, що довго Едвард в таких умовах не протягне, тому чекаю його назад. Ну подумаєш, загуляв трохи чоловік, з ким не буває. Зате я знаю, який він у мене людина хороша.

КІНЕЦЬ.