Чоловік постійно порівнює мене з дружиною свого друга, яка чудово готує. Але чомусь він не хоче бачити, в якій ситуації знаходжуся я.

Мій чоловік часто скаржиться, що я готую не так смачно, як дружина його друга Микити Маша, яку він вважає кулінарною богинею. Дійсно, Маша – винятковий кулінар, але вона проводить на кухні весь день, насолоджуючись кожною миттю.

Зараз вона перебуває в декретній відпустці, і у неї унікальна ситуація: її розлучені батьки та родичі беруть найактивнішу участь у житті дитини, піклуючись про неї з ранку до вечора, що дозволяє їй плекати свою пристрасть до кулінарії.

На відміну від неї, мої дні заповнені роботою та доглядом за нашою маленькою дочкою.

До того часу, коли ми повертаємося додому о 7 годині вечора, мені потрібно швидко приготувати щось просте, наприклад, смажену картоплю або легкий салат. Якби я витрачала стільки часу на приготування, вечеря була б невиправдано пізньою.

Хоча я захоплююсь самовідданістю Маші і рада за неї, мене засмучують постійні порівняння, які робить мій чоловік. Він не бачить різниці у наших ситуаціях.

Маша має вільний час завдяки підтримці сім’ї, в той час як я жонглюю роботою на повну ставку і доглядом за дитиною без будь-якої допомоги з боку.

Незважаючи на все це, чоловік наполягає на тому, щоб я намагалася готувати складні страви, особливо у вихідні, не розуміючи, що мені теж потрібен відпочинок після напруженого робочого тижня.

Таке відчуття, що він використовує цей момент, щоб виправдати глибші проблеми в нашому шлюбі.

КІНЕЦЬ.