Моя мати завжди виявляла перевагу до мого брата, і це упередження з часом стало болісно очевидним, проте я не уявляла всіх масштабів цього лиха.

У старших класах я була закохана в хлопця, який згодом став моїм чоловіком, але наш шлюб показав його справжнє обличчя, особливо після народження дитини, перетворивши мене на просту служницю в його очах.

Тим часом моя мати завжди виявляла перевагу до мого брата, і це упередження з часом стало болісно очевидним.

Коли відразу після закінчення школи я стала самостійною, байдужість моєї матері стала очевидною: вона віддавала все моєму братові, незважаючи на те, що він був старшим і фінансово стабільнішим.

Через роки, коли я пережила важкий шлюб і зіткнулася з лякаючою перспективою одинокого материнства, я звернулася до мами за підтримкою.

На мій подив, вона дозволила мені переїхати в її квартиру, яку вона здавала в оренду, що дало мені надію. Однак після копіткого прибирання та облаштування моє полегшення виявилося недовгим.

Мати зажадала, щоб я поїхала, щоб мій брат міг переїхати туди зі своєю дружиною. Це ще раз продемонструвало нерівне ставлення моєї матері до нас.

Опинившись перед загрозою виселення, я ще глибше усвідомила разючий контраст у тому, як моя мати цінувала нас.

У той час як мій брат отримував підтримку, щоб підготуватися до весілля, я була залишена напризволяще долі зі своєю дитиною.

Ця невідповідність у маминій заяві про “рівні умови” була гіркою пігулкою, яку довелося проковтнути, і я віддалилася від своєї сім’ї, за винятком своєї дитини, єдиної справжньої близької людини, яка в мене залишилася.

КІНЕЦЬ.