Я заміжня вдруге, і в мене були дуже хороші стосунки з моєю колишньою свекрухою, але я ніколи б не подумала, що в неї на думці щось зовсім інше.

Я завжди цінувала стосунки з моєю колишньою свекрухою, Мариною. Навіть після того, як я розлучилася з її сином і одружилася вдруге, ми продовжували підтримувати дружбу.

Вона здавалася мені жінкою виключно доброю і підтримуючою, тому я не бачила жодних причин для занепокоєння, коли вона запропонувала зустрітися в кафе, щоб поговорити.

Та зустріч почалася як завжди: ми замовили каву і почали розмовляти про повсякденні речі.

Раптом Марина підвелася і сказала, що їй треба відійти на мить. Не минуло й двох хвилин, як до столика підійшов мій колишній чоловік Олексій.

“Привіт, я просто… побачив тебе тут”, – невпевнено почав він. Я була здивована, але ще більше здивування чекало мене незабаром.

Саме в цей момент до мене підійшов мій нинішній чоловік, Ігор, з явним невдоволенням у голосі: “Виявляється, повідомлення про те, що ти знову хочеш повернутися до свого колишнього було правдою?!”

Я остовпіла. “Ігоре, що ти кажеш? Я нічого такого не…” Перш ніж я встигла закінчити, Марина повернулася. “О, Ігоре, я така рада, що ти тут. Мабуть, сталося якесь непорозуміння,” – почала вона, намагаючись згладити ситуацію.

Після того, як Ігор пішов, роздратований і спантеличений, я рішуче подивилася на Марину.

“Ви зробили це спеціально? Щоб знову зблизити мене з Олексієм?” Марина дивилася на мене з жалем.

“Я завжди думала, що ви створені один для одного. Я просто хотіла допомогти…” “Допомогти?” — моє розчарування досягло межі. “Марино, я люблю Ігоря.

Ми будуємо наше життя, і ваші спроби втрутитися тільки ускладнюють все.” На обличчі Марини відбилося розуміння, що вона перейшла межу. “Пробач мені, я справді помилилася,” – насилу видавила вона.

Після цієї розмови я зрозуміла, наскільки важливо встановлювати кордони навіть у найбезпечніших, на перший погляд, стосунках.

Ми з Ігорем довго розмовляли весь вечір, і він зрозумів, що сталося непорозуміння та підстава, і я пообіцяла, що більше не допущу такого втручання у наше життя.

КІНЕЦЬ.