Ось кажуть, що про зраду чоловіка, якраз дружина дізнається останньою, так вийшло і в мене, поки мені не розплющила очі на те, що відбувається моя мама

Я навіть уявити такого не могла, коли виходила заміж за кохану людину, що опинюся в ролі ошуканої і покинутої дружини.

Ось кажуть, що про зраду чоловіка, якраз дружина дізнається останньою, так вийшло і в мене, поки мені не розплющила очі на те, що відбувається моя мама.

Я не могла повірити, тому що чоловік, як і раніше, був уважним і дбайливим по відношенню до мене, але як виявилося пізніше, він просто відчував себе винним і таким чином хотів загладити свою провину.

Зраджував він мені, як буває в примітивних серіалах, з моєю найкращою подругою, яка часто бувала у нас, знала все про наші стосунки в сім’ї, про проблеми, і вирішила цим скористатися.

Їй приємно було усвідомлювати, що вона краща за мене, що мій чоловік вибрав її, не подумавши про те, що руйнує мою родину.

Я не вірила в його зраду, поки випадково не почула його розмову з нею по телефону, він навіть не став виправдовуватися, сказав тільки, що це я у всьому винна, не треба було запрошувати її постійно до нас у гості.

Я очманіла від такого нахабства з його боку. Виходить, що для збереження сім’ї я мала захистити його від спілкування з усіма знайомими жінками?

Чоловік вибачався, але я зібрала його речі і сказала, щоб він йшов до неї. Квартира моя і я могла собі це дозволити.

Мені було дуже боляче його втрачати, страшно залишатися однією з дитиною, але ще гірше було жити з ним далі, бо розуміла, що пробачити зраду я не зможу, а він постійно думатиме про неї і шкодуватиме, що втратив.

Я вирішила надати йому можливість бути з нею та порівняти, що сімейні стосунки та зустрічі крадькома – різні речі.

Я думаю, що згодом і подруга зрозуміє, яке щастя їй привалило. Закінчиться романтика, і настануть такі самі будні, як і в мене, були з ним.

Це і постійне невдоволення всім, і брак грошей, тому що десь підробити він вважав приниженням його особистості, і вимоги, щоб усе було прибрано та приготовлено, при цьому допомоги з його боку вона ніколи не дочекається.

Не знаю, хто у цій ситуації виграв, а хто програв, буде зрозуміло трохи згодом.

КІНЕЦЬ.