Я вважаю, що треба прислухатися до зауважень, адже я поганого їй не пораджу, але Юля не помічає ще й того, що мене вона поправляє навіть у розмові: то я то не так сказав, то це

Моя дружина дуже гостро реагує на будь-яку критику, навіть найневиннішу. Варто мені сказати, що вона щось не так зробила, як починається нікому не потрібна суперечка, яка переростає у затяжну мовчанку з її боку.

Разом ми вже 5 років, а я ніяк не можу до цього звикнути. Я вважаю, що треба прислухатися до зауважень, адже я поганого їй не пораджу, але Юля не помічає ще й того, що мене вона поправляє навіть у розмові: то я то не так сказав, то це.

Я ж не ображаюся на неї за це, а десь прислухаюся, десь роблю по-своєму, непомітно від неї, щоб не образити. Я завжди намагаюся знайти компроміс у всіх питаннях.

Останнім часом все частіше сварка починається з таких дрібниць, і потім у запалі ми вже можемо наговорити одне одному багато образливих слів. Все це руйнує наші відносини, я вже намагаюся нічого не говорити зайвого дружині, але не можу ж я весь час мовчати, і вдавати, що все правильно і добре, особливо коли це стосується сім’ї.

Якщо ми щось плануємо, то обов’язково має бути так, як вважає Юля, тільки її варіант правильний. Я ще розумію, якщо це стосується якихось побутових дрібниць, але остання сварка зачепила ремонт у дитячій кімнаті.

Я спочатку казав, що потрібно найняти фахівців, які зроблять все швидше та якісно, але дружина вирішила, що впораємося самі, щоби не переплачувати. Мені залишилося лише погодитись.

Тепер ремонт триває вже більше місяця, донька спить у нашій кімнаті, часто прокидається, я через це не висипаюся, на роботу приходжу вже втомлений, ремонт роблю у вихідні.

Тепер сваримося через те, що ремонт, як очікувалося, дешевшим не вийшов, я від браку вміння та досвіду, зіпсував уже кілька рулонів шпалер, поїхав, щоб купити, точно таких не виявилося, купив інші.

Дружині не сподобалися, хоч я це передбачав, тепер сперечаємося, якою в кімнаті у доньки має бути підлога. Дружина наполягає, щоб була з підігрівом, але я такий зробити сам не зможу, пропоную просто послати ламінат, Юля не згодна.

Мені все це вже так набридло, що і з роботи додому не хочеться повертатися. Дуже тяжко повертатися туди, де тобою постійно незадоволені і не дуже чекають.

КІНЕЦЬ.