Коли я познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, він вже був розлу чений. Незважаючи на це, його дочка перетворила моє життя на справжній коաмар.

Декілька місяців тому я пережила горе, втративши свого чоловіка, з яким прожила 20 років. Ми жили у квартирі, яку Владислав придбав ще до нашої зустрічі.

Хоча ми не мали спільних дітей, у нього була дочка Світлана від попереднього шлюбу. Наші стосунки почалися пізно: мені було 35 років, а Владиславу – 45. На той час він був розлученим.

Звичайно, я не зіграла ніякої ролі в розпаді його першого шлюбу, але, Світлана ніколи не ставилася до мене з теплотою.

Вона встановила суворі умови для свого спілкування з батьком, що, на жаль , означало, що я була виключена з участі у великих заходах, таких як, наприклад, її весілля, щоб не образити її матір.

Протягом усього нашого шлюбу я зазнавала цієї складної динаміки стосунків зі Світланою заради моєї любові до Владислава. Після смерті її матері 5 років тому у наших стосунках сталася невелика відлига, але незначна…

Після відходу Владислава на той світ та відсутності заповіту я приготувалася до наступного кроку Світлани.

Виправдавши мої побоювання, вона звернулася до мене з вимогою реалізації її прав на половину квартири. Вона наполягала, щоб я викупила її частку, або продала і розділила виручку.

На жаль, після двох десятиліть, проведених поряд із Владиславом, я залишалася наодинці з проблемами, пов’язаними з його дочкою, почуваючись без підтримки і ніяк не захищеною.

КІНЕЦЬ.