Коли ми почали зустрічатися, мені доводилося ховати квіти й подарунки через моїх дітей. Одного разу мені навіть довелося їм сказати, що не буду мати стосунків, поки вони не виростуть

Моєму старшому нещодавно виповнилося сімнадцять років, а донечці – одинадцять. Кілька років тому ми з чоловіком пережили розлучення, яке, на щастя, пройшло мирно, без скандалів і криків.

Причиною нашого розставання стала зрада мого чоловіка з іншою жінкою. Мушу визнати, що я зробила свій внесок у розпад нашого шлюбу, оскільки занадто зосередилася на виконанні ролі домогосподарки, що призвело до того, що я нехтувала потребами мого чоловіка.

Ми вирішили не розголошувати причину нашого розлучення нашим дітям, оскільки не хотіли їх ще більше хвилювати. В результаті вони поступово звикли жити тільки зі мною.

Після розлучення мій колишній чоловік Олексій переїхав до своєї нової співмешканки, але ніколи не запрошував наших дітей до себе в гості. Якщо вони й бачилися з ним, то зазвичай на нейтральній території або в нашому домі, чому я ніколи не перешкоджала.

Однак одного разу мої син і донька дізналися правду про наше розлучення і нові стосунки їхнього батька. Спочатку вони, зі зрозумілих причин, засмутилися і не хотіли його бачити. Але після деяких обговорень ми дійшли згоди, що все може повернутися на круги своя, якщо його партнерка не буде втручатися в їх стосунки.

Як матір, я завжди була люблячою і відповідальною, але мені також потрібен був час, щоб розслабитися з друзями. У таких випадках я відправляла дітей до бабусі, щоб вони не бачили мене в неналежному стані.

Під час корпоративної вечірки моєї компанії я познайомилася з чоловіком на танцмайданчику. Там були присутні й інші організації. Ми познайомилися і почали зустрічатися після тієї ночі.

Хоча він не був традиційно привабливим, проте виявився найдобрішою людиною, яку я коли-небудь зустрічала. Він жив один, мав доньку і вже давно був розлучений. Коли ми почали зустрічатися, мені доводилося ховати квіти й подарунки через моїх дітей. Одного разу я сказала їм, що не буду мати стосунків, поки вони не виростуть.

Моя мама була єдиною, хто знав про мого нового партнера, що надавало мені емоційну підтримку. Однак вона випадково розкрила мою таємницю дітям. Донька плакала та ображала мене, а син звинуватив у неправомірних діях. Не зважаючи на мої спроби пояснити, що я заслуговую на щастя, вони відмовилися слухати, і наші стосунки стали напруженими.

Нещодавно мій партнер зробив мені пропозицію, і я б із задоволенням її прийняла. Однак я хвилююся за реакцію моїх дітей. Несправедливо відмовлятися від свого щастя через їхню впертість, але я також не хочу псувати наші стосунки. Здається, що мені, можливо, доведеться залишитися самотньою до кінця життя.

КІНЕЦЬ.