До нас приїхав зведений брат мого чоловіка. Ми були раді таким гостям, але згодом ми пошкодували про те, що пустили його до себе в дім.

Два місяці тому ми приймали гостей. До нас приїхав зведений брат мого чоловіка. Ми були раді таким гостям, адже рідко бачимось через те, що брат живе далеко від нас, в іншому місті. Він одружився там і додому взагалі перестав приїжджати.
Але зараз він хотів купити квартиру та обрав місто у якому ми живемо, щоб бути ближче до своїх рідних, бо у дружини вже нікого немає. Тому він попросився у нас заночувати декілька днів доки буде оглядати квартири.

Ми саме облаштували нашу недавно куплену квартиру, зробили невеличкий ремонт та докупили, що вважали за терміново необхідне. Звісно не все було, що потрібно для життя, але ми тільки заїхали, тому ще встигнемо і все у нас буде.
Антон ще навіть не встиг зайти як уже почав виказувати своє невдоволення. То плитка не сучасного кольору, то меблі з минулого століття і все подібне. Спочатку ми не сприймали серйозно ці слова, бо він наш гість на деякий час лише.

Та все ж таки ми не витерпіли. Ввечері Антон висловлювався щодо нашої ванної кімнати, нібито не правильно ми розташували все в кімнаті. Але що нас найбільше роздратувало це те, що коли ми сіли вечеряти Антон набрав увесь рот їжі й навмисне почав кашляти таким чином забруднивши наші нові щойно зроблені стіни.

Я ще намагалася тримати себе в руках, а ось мій чоловік не витримав. Він сказав Антону, що більше він не буде його терпіти у квартирі ні хвилини й щоб збирав речі та їхав до свого батька. Потяг нічний курсує.
Він аж змінився на обличчі. Можливо мій чоловік і висловився дуже грубо, але й Антон себе поводив не найкраще. Ми доклали багато зусиль аби купити квартиру та зробити хоч якийсь ремонт, а він так робить. Нехай тепер виказує своє неподобство своєму татові та моїй мамі. Сподіваюся вони проведуть з ним бесіду.

КІНЕЦЬ.