Ольга кинула в чоловіка тарілкою із салатом та у сльозах вибіrла з дому. Наступного дня життя подружньої пари почало налагоджуватися.

 

Ольга була виснажена підготовкою до свого 45-річчя. Попередній вечір вона провела, стругаючи салати, а вранці і вдень готувала гарячі страви за допомогою своєї дочки.

Незважаючи на допомогу, Ольга все одно дуже втомилася. Її чоловік був із консервативної родини, яка вважала, що відзначати річницю у ресторані недоречно.

Дорого, несмачно і бездушно. А ось у будинку – це зовсім інша справа: вони навіть могли співати свої улюблені пісні за столом! Коли настав час одягатися, Ольга спробувала влізти у блакитну сукню, яку чоловік подарував їй на Новий рік, але вона їй не підійшла.

Сукня порвалася, коли вона її натягувала, і чоловік почав кричати на неї за це. Він згадав, що після сорока жінки швидко набирають вагу, і вона вже не та юна красуня, з якою він одружився.

Коли приїхали гості, всі насолодилися стравами, які Ольга приготувала так важко.

Її чоловік промовив тост за свою кохану дружину-красуню, і гості підняли свої келихи. Однак Ольга в цей момент була люта і запустила тарілкою з олів’є в голову чоловіка. Потім вона у сльозах вибігла із квартири, залишивши своїх родичів обговорювати ситуацію.

Олег та його дочка зрозуміли, що з Ольгою щось трапилося, але ніхто з її друзів не знав, куди вона побігла.

Через кілька годин двоє чоловіків привезли Ольгу додому, і Олег був лютий. Чоловіки пояснили, що зустріли Ольгу, що плакала, на лавці і пригостили її вином у пристойному ресторані.

Ользі сподобався концерт діджея, і з їх допомогою вона навіть зробила татуювання. Наступного дня Ольга відчула сором за вчорашнє, але виглядала чудово.

Її чоловік був не в захваті від татуювання, але Ольга заспокоїла його. Потім вона запропонувала поїхати до Таїланду, і її чоловік був здивований.

Але донька допомогла їм: вона запропонувала батькам переосмислити те, що відбувається, і викинути все непотрібне – з голови та квартири – щоб рухатися вперед.

Чоловік Ольги погодився і зрозумів, що тепер отримав те, що хотів – молоду та струнку дружину.

КІНЕЦЬ.