Такого подарунку на свої 50 років я точно не очікував! Ще й від найближчої людини!

Мабуть, ніхто і не повірить, що можна отримати такий подарунок на 50 день народження!

Того дня ми з дружиною замовили ресторан, вона зробила чимало домашніх страв. Все було підготовлено і ми вже збиралися вирушати до гостей. Точніше не ми, а я, тому що дружина ще планувала потрапити у салон краси, зробити зачіску та макіяж.

Я не став заперечувати, свят у такому віці не так багато, тому нехай порадує себе. Та і гостей особливих у нас не було, лише сестра з чоловіком, наші племінники та їхні діти.

На жаль, склалось так, що у нас дітей не було. Спочатку ми з дружиною намагалися власне життя влаштувати, а потім і нічого не виходило, скільки не пробували… До лікарів різних зверталися, але всі вони знизували плечима, мов ситуацію врятувати не можна, беріть дитину з дитячого будинку. Ми хотіли власну кровинку, тому продовжили спроби й паралельно жили у власне задоволення. З часом ми звикли до такого і припинили думати про дітей.

Все сталось тоді, коли я приймав подарунки від гостей. На той момент дружина вже добре запізнювалась і не брала слухавки, це не було схоже на неї, тому я дуже хвилювався. Аж тут роздався дзвінок.

– Доброго дня, шановний, я чув, що у вас сьогодні ювілей, тому у мене до вас подвійне привітання, батьку! – промовив незнайомий голос.

– Хто ви?

– Я головний лікар першого пологового відділення. Ваша дружина, яка щойно народила, дала ваш номер, щоб я вас сповістив. Не хвилюйтесь, пологи минули успішно, мамі та дитині нічого не загрожує!

Я не міг повірити власним вухам, мені здавалось, що це дурний жарт, або якийсь дивний збіг обставин. Проте, коли я приїхав до пологового, то до мене вийшов головний лікар, який провів мене у палату, але з зачіскою лежала моя дружина з маленьким згортком, у якому був наш син!

Коли я присів, то дружина почала мені розповідати, що її саме дороблювали зачіску, коли почалися сильні судоми внизу живота, жінки викликали швидку. Що було далі вона не пам’ятає, знепритомніла, отямилась уже у лікарні й вжахнулась, коли її лікар повідомив, що у неї почалися пологи. А через годину вона народила йому сина! У його ювілей!

Ніхто з двох не очікував, що життя може так повернутися, адже минулі 30 років їм говорили, що жодних шансів не має, а тепер вони, п’ятдесятирічні, сидять над своїм маленьким синочком і не можуть повірити власному щастю!

КІНЕЦЬ.