Якщо дружина збрехала йому в такій дрібниці, невідомо, що ще вона може приховувати. Ось так руйнується довіра.

Сергій одружувався по любові. Він дуже кохав Маргариту, не зважаючи на її діагноз. Ще до весілля вона зізналась йому, що через помилку зроблену в молодості, нині не може мати дітей. Її чесність ще більше зблизила пару закоханих. Сергій казав, що ніколи її не покине й це не стане на заваді їх стосункам. Дівчину підкорило таке ставлення й вона була вдячна чоловікові за такі щирі почуття та піклування. Їх почуття гідно пройшли усі випробування.

Вони вже дванадцять років живуть у шлюбі. Сергій дбає про сім’ю та здатен повністю забезпечувати себе та дружину. Не так давно, Маргарита почала натякати чоловіку, що має бажання покинути роботу. Вона їй набридла. Всі дні схожі між собою, а хотілось би десь поїздити, світ побачити.

Та Сергій пояснив, що йому, щоб забезпечувати їх сім’ю, потрібно працювати й у відпустку зможе їздити максимум два рази на рік. Увесь інший час Маргариті без роботи доведеться сидіти самій у порожній квартирі, це швидко набридне. Та жінка наполягала на своєму.

Цього вечора Сергій поспішав з роботи, відпросився раніше, бо приготував дружині подарунок, про який вона давно мріє – перстень з діамантом. Він зайшов, щоб купити ще квітів для коханої й вже повертався додому, як у вікні побачив Маргариту, яка сиділа з подругою в кафе та мило балакала замість того, щоб бути в цей час на роботі.

Зайшов, щоб запитати чому вона тут, а не на роботі. Маргарита розсміялась та сказала, що у неї зустріч з подругою. А з роботи звільнилась ще сім місяців тому. Їй набридло там працювати. Також, додала, що додому поки що не йде, а буде пізніше, бо ще не наговорилась з подругою.

Сергій мовчки і в розгубленості від почутого, пішов до машини. Він був переконаний, що у нього щаслива сім’я, не зважаючи на те, що вони так і не стали батьками. Думав, що з Маргаритою вони одна команда і кохана жінка його не стане обманювати. Та, схоже, він помилився. Якщо дружина збрехала йому в такій дрібниці, невідомо, що ще вона може приховувати. Ось так руйнується довіра..

Стільки часу не працює і не обмовилась ні словом. А якщо проаналізувати їх нинішні стосунки, то виглядає так, ніби Сергій потрібен їй лише, як спонсор. Навіть висувала йому претензії, що останнім часом він став менше давати їй грошей на кишенькові витрати. Вона ж не знала, що чоловік збирає на коштовний подарунок. Тепер Сергій задумається, чи потрібна йому така дружина…

КІНЕЦЬ.