Мені не подобалось спокійне сімейне життя, я мріяла про пригоди. Тому я вирішила, що завести коханця для мене буде хорошим варіантом. Я думала, що таким чином моє життя стане цікавішим.

Мій чоловік Олександр був дуже відповідальним і добрим чоловіком. Він завжди мене підтримував, коли я щось просила він одразу це виконував. Ми ніколи з ним не сварились. Він завжди зі мною погоджувався і коли мені щось не подобалось він старався виправити це. У нас було спокійне сімейне життя. Ми не мали таємниць один від одного.

Мій чоловік добре заробляв і я мала усе необхідне. Мені не потрібно було працювати, Олександр давав мені гроші на дорогі салони краси і одяг. Чого можна було ще хотіти?

Але мені було нудно, мені не подобалось спокійне сімейне життя, я мріяла про пригоди. Тому я вирішила, що завести коханця для мене буде хорошим варіантом. Я думала, що таким чином моє життя стане цікавішим.

Але через деякий час мій чоловік про все дізнався і розлучився зі мною. Я переїхала жити до коханця і тоді зрозуміла, що зробила дурницю.

Зі Степаном я не була такою щасливою, як з Олександром. Він не дбав про мене, мало заробляв і не підтримував мене. Ми навіть не мали про що поговорити.

Я хотіла повернутись до свого чоловіка, але він не захотів мене бачити. Я сама зруйнувала своє життя і через це я мучусь.

КІНЕЦЬ.