Донька заявила, що я тепер маю жити на кухні, адже вони молода сім’я, їх більше та, відповідно, і місця їм потрібно теж більше. Мені стало надзвичайно oбразливо та я виконав прохання доньки, адже знаю наскільки сильно вона хотіла влаштувати своє особисте життя та як довго чекала свого заміжжя

Я батько-одинак, маю двох доньок. Вони у мене вже дорослі. Дружини не стало, коли молодшій Марині було 5 років, а старшій Світлані 10. Мені було дуже важко одному, я все їм віддавав. Не знаю, як мені це вдалося, але вони виросли, здобули освіту та працюють на доволі хороших роботах. Молодша донька Марина нещодавно вийшла заміж та переїхала жити до чоловіка в інше місто. Світлана залишилася жити зі мною та сильно переживала через те, що молодша сестра вийшла заміж раніше.

Торік Світлана зібралася заміж, розповіла мені про це напередодні свого весілля, точніше за декілька днів до цієї події. Пишного святкування не було, вони з Семеном лише розписалися. Після узаконення стосунків молоді привезли речі зятя до мене додому. Тільки тоді я його побачив вперше. Від такого стану подій мені було дещо неприємно. Невже я не повинен був дізнатися про це першим? Мене просто поставили перед фактом.

Навіть на розпис мене не покликали. Проте навіть це ще не все, з’ясувалося, що у Семена є собака. Причому великої породи, вона займає багато місця та багато їсть. Від цього мій настрій зіпсувався ще більше, я аж ніяк не був до цього готовий.

Ми зі Світланою на той час проживали в однокімнатній квартирі, якось тіснилися та тепер місця стало геть мало. Світлана заявила, що я тепер маю жити на кухні, адже вони молода сім’я, їх більше та, відповідно, і місця їм потрібно теж більше. Мені стало надзвичайно образливо та я виконав прохання доньки, адже знаю наскільки сильно вона хотіла влаштувати своє особисте життя та як довго чекала свого заміжжя.

Довгий час вони жили моїм коштом, адже Семен безробітний та Світлану звільнили з роботи. А їсти щось потрібно і нам, і собаці. Виручала моя крихітна пенсія. Згодом ця ситуація стала мені набридати, адже молоде подружжя взагалі припинило пошуки роботи, били цілий день байдики, навіть з собакою лінувалися виходити гуляти. Коли я запропонував їм переїхати на орендовану квартиру, то Семен сказав, що, оскільки Світлана тут прописана, вони можуть тут жити рівно стільки, скільки хочуть.

Мені нічого не залишалося, як розповісти про цю ситуацію Марині. Донька запропонувала мені переїхати у невелику орендовану квартиру, сказала, що у разі чого допоможе мені грошима. Згодом Марина схитрувала та привезла у мою квартиру свого свекра та сказала, що він тепер житиме тут. Оскільки частина квартири належить Марині, вона може робити з нею все, що захоче.

Звичайно, це було лише тимчасово, постійно там жити свекор не збирався, просто він теж з почуттям гумору та вирішив підіграти невістці. За місяць часу він перетворив життя молодят у пекло, їх терпець швидко увірвався та до мене зателефонувала Світлана з проханням продати квартиру та гроші поділити навпіл.

Марина допомогла купити мені невеличку квартиру з хорошим ремонтом, а частки Світлани вистачило лише на покупку старенької кімнати в гуртожитку. На цьому наші шляхи розійшлися.

КІНЕЦЬ.