Денис навіть замислився чи підходити йому до неї, такі зміни були йому не до душі. Коли вони прощались, та була стрункою тендітною дівчиною, а зараз, що? Ви б її бачили.

Денис йшов на побачення у піднесеному настрої. Сьогодні він отримав чудові новини. В університеті обирали, хто поїде стажуватись до Англії та серед усіх претендентів обрали його як студента з найбільшою успішністю на курсі. Денис чекав, що Настя радітиме за нього. Така можливість мало кому випадає.

Хлопець навіть не сподівався, що оберуть саме його, тому коханій нічого про це не розповідав.Та тепер стало відомо, що він пройшов відбір.

Настя сприйняла цю новину без надмірних емоцій. Їй не дуже сподобалось, що вони тривалий час будуть у розлуці, адже Денис вже зробив дівчині пропозицію й вони планували весілля. Та Денис переконав, що втілять усе заплановане, коли він повернеться і це ніяк не вплине на їх стосунки.

Усі клопоти, що стосувались поїздки тривали майже місяць. І ось Настя прощається з коханим в аеропорту. Взагалі у дівчини є професія. Вона кондитер вищого розряду. Нещодавно їй запропонували роботу в елітному ресторані. Та цією радісною новиною Настя не встигла поділитись з Денисом, хоча пропозицію прийняла. Збере за цей час грошей, щоб зробити ремонт у спільній квартирі.

Коли Денис вже мав повертатись, він повідомив, що його практика продовжиться до закінчення навчального року. Це означало, що університет він буде закінчувати в Англії. Дівчину засмутила ця новина, але вона втішала себе, що це не так вже й довго. Через рік Настя стояла в аеропорту та очікувала зустрічі з Денисом.

Та хлопець не впізнав кохану. Коли вони прощались, та була стрункою тендітною дівчиною, а перетворилась на т овстуху з обв ислими боками.

Денис навіть замислився чи підходити йому до неї. Такі зміни були йому не до душі. Ні про яке весілля вже мова не йшла. На цій пампушці він одружуватись не стане.

Дорогою додому вони поговорили. Хлопець сказав, що з одруженням їм варто зачекати. Настя обіцяла взяти себе в руки та схуднути. В неї робота така, плюс стрес через розлуку, от і набрала зайвого.

Денис не впевнений у своїх почуттях, але як про це сказати Насті ще не вирішив.

КІНЕЦЬ.