У той самий момент, коли я прийшла з дому подруги, зажадала розлучення. Ось що сталося біля будинку подружки.

Марина відкрила двері і зайшла в квартиру. У неї не було настрою, так як вона промокла під дощем, та ще в будинку бардак справжній. Але раптом до неї підбіг син, обійняв її-і їй полегшало. Чоловік Марини навіть не вставав з дивана, щоб зустріти її. Коли він побачив Марину, то відразу сказав, що дуже голодний, і вони з дитиною весь день нічого не їли.

Марина прийшла в лють, але все ж вирішила приготувати поїсти. Зробила пюре і дістала готові котлети з холодильника. Чоловік не любив пюре, але зате любив син, і вона готувала для сина.

Коли Марина готувала їсти, вона в цей час згадувала про те, як добре 3 дні гостювала у подруги, яка живе в сусідньому місті. Там вона зустріла свою першу любов, яку кинула через батьків. Вона вийшла заміж за чоловіка Сашу тільки тому, що він був сином подруги мами. Але чоловік ніколи не цінував її.

Він ніколи не доглядав за нею і не дбав. А Денис — її перше кохання. За ці три дні, поки вони разом проводили час, він виявляв таку турботу, яку Марина не бачила ніколи.

До цього часу Денис ще більше змужнів, став багатою і успішною людиною. Вони разом вирішили, що Марина приїде, розлучиться з чоловіком і переїде жити до нього. Коли Марина сказала чоловікові, він прийшов в лють і почав кричати, погрожувати, але це не завадило Марині, щоб вона забрала речі і поїхала від нього.

По дорозі вона подзвонила Денису і сказала, що вони вже їдуть. Денис сказав, щоб відразу поїхали до нього додому — і він все оплатить. Марину всю трясло, вона в той момент зрозуміла, що насправді вона все ще любить Дениса і ніколи не любила чоловіка.

КІНЕЦЬ.