Все ж дівчина надіялась, що такий її крок змотивує чоловіка встати із дивану і піти шукати нормальну роботу. До того ж, Максима вона постійно підтримувала, запевняла, що він обов’язково ще себе реалізує. А він у відповідь на її надії лише лежав цілими днями, дивився телевізор та їв.

У свої тридцять п’ять Надія мала свою сім’ю: коханого чоловіка, діток. І часом настільки себе віддавала для них, що не могла подумати про себе. Останнім часом подруги стали помічати її поганий зовнішній вигляд, тотальну втому і через це мішки під очима.

Коли дівчина тільки почала зустрічатися із Максимом, то була впевнена, що в майбутньому він буде чудовим сім’янином. Здавалося, це ідеальний чоловік: сильний, розумний, відповідальний, добрий, щедрий.

Та лише після весілля у Наді спали рожеві окуляри.

Макс вирішив звільнитися із роботи і почати заробляти на “фрілансі”. Нібито так зручніше, і не треба витрачати час та гроші на дорогу. Так, можливо, в цьому плані і зручніше. Але про стабільність довелося забути. То замовлень нема, то деталі не влаштовують. Тому Надія вирішила взяти все в свої руки і піти працювати, аби хоч якось підтримувати бюджет сім’ї.

Все ж дівчина надіялась, що такий її крок змотивує чоловіка встати із дивану і піти шукати нормальну роботу. До того ж, Максима вона постійно підтримувала, запевнювала, що він обов’язково ще себе реалізує. А він у відповідь на її надії лише лежав цілими днями, дивився телевізор та їв. А жінка ще й жаліла таку бідняжку.

Через пів року дівчина дізналась про свою вагітність. Тому вона пішла в декрет і відповідно не змогла більше працювати. Та відразу після пологів постала гостра потреба коштів, тому новонароджених двійняток дівчина залишала на матір, а сама знову вийшла на роботу.

В той час як совість Максима дозволяла йому спокійно лежати і продовжувати дивитися розважальні відео.

Та, на щастя, хоч і пізно, та жінка одумалась і розлучилась із тим трутнем та почала жити для самої себе. Якби знала, наскільки полегшиться її життя, то зробила б так давно.

КІНЕЦЬ.