Коли я був в іншій країні на заробітках, одного разу вирішив зателефонувати синові на телефон, і так вийшло, що моя дружина про дзвінок заздалегідь не дізналася.

Після весілля у нас з дружиною просто не було житла, тому на деякий час ми взяли в оренду невеликий будинок, зовсім маленький, тимчасово. Загалом жилося нам тоді зовсім погано. У місті вільних вакансій не було, я просто не міг знайти нормальну роботу, зі стабільною і хорошою зарnлатою.

У підсумку, після декількох місяців пошуку, мій брат запропонував мені на деякий час переїхати до Італії, де у нього був свій біз нес, на якому зможу заробити і я.

Від пропозиції я, звичайно, не відмовився, все ж роботи зовсім не було. Попрощався я з сином і дружиною, що було досить важко, я знав, що буду сильно по ним су мувати, але заради їх блага я пови нен був переїхати. Перший час все йшло просто відмінно.

Я заробляв чимало, більше половини зарnлати відправляв сім’ї, частенько розмовляв з сином і дружиною по відеозв’язку. За їх словами, вони по мені дуже сильно су мували. Я теж неймовірно сильно за ним скучив.

Ось тільки в один день, я вирішив зателефонувати синові на телефон, і так вийшло, що моя дружина про дзвінок заздалегідь не дізналася. Син зізнався, що мама частенько йде кудись з якимось незнайомим чоловіком. Тоді і моє життя перекинулося з ніг на голову, я просто не знав, як жити, коли мій найрідніша людина мені зрад жує.

Перебування за кордоном тільки погіршувало ситуацію, але я не міг все кинути і повернутися. Я вирішив накопичити трохи грошей на нас з сином і тільки тоді повернутися на батьківщину.

КІНЕЦЬ.