За кілька днів до весілля, Насті зателефонували з незнайомого номера і сказали, що її чоловік має серйозні проблеми. Настя nрисіла від несподіванки

Моя подруга Настя мала вдруге вийти заміж. Її перший чоловік був просто якимось пеклом на землі. Вони одружилися майже відразу після школи, розуму не було, не уявляли, з чим вони можуть зіткнутися. Чоловік її спочатку гуляв, ще не нагулявся. Потім довго шукав нормальну роботу.

А потім Настя заваrітніла, весь час із дитиною вдома сиділа, практично голодувала, бо чоловік нормально гроші до будинку не приносив, часто пропивав. Коли дитина стала ходити в садок, то Настя вийшла на роботу, з’явилися перші гроші, і вона відразу десь поїхала від свого чоловіка.

Роз лучилася, але алі менти на дитину він не платить. Навіть із дитиною не спілкується. Кілька років Настя була одна, казала, що одного разу заміжня була, більше не хоче. Але тут вона зустріла Олега. Олег – повна протилежність Настіного першого чоловіка.

Він і працює в добрій компанії, дуже добрий і ніжний. Настю буквально на руках носить. Через кілька місяців вони з’їхалися. Олег чудово ставився до дитини Насті. І ось вони вже подали документи до РАГСу.

Почали готуватися до весілля. І тут Насті зателефонував незнайомий номер. Телефоном жінка запитала, чи знає вона Олега і ким він їй доводиться. -Так, він мій чоловік. -Дуже добре. Ваш чоловік став поручителем кредиту, але боржник не виnлачує гроші, тому відповідальність лежить на вашому чоловікові.

Найближчим часом відвідайте банк. Увечері на Олега чекала серйозна розмова. У результаті Настя перенесла весілля на невизначений період. Вона так сказала своєму чоловікові, що так і не відбувся, що поки він не розбереться з боргами, ніякої нової родини не буде. Настя досить натерпілася у першому шлюбі, більше мучитися не збирається.

КІНЕЦЬ.