Максим сказав дружині, що на декілька днів їде у відрядження. Олеся удала, що сумуватиме, а насправді уже уявляла, як проведе час зі своїм коxанцем. Уже перед самим виходом з дому Максиму вдалося забрати із сейфа заощадження на будuнок

Я уже довгий час працюю адвокатом та мені здавалося, що ніщо мене не здивує до тих пір, як не почула історію свого друга.

Він якраз збирався розлучатися з дружиною та звернулася до мене за консультацією, оскільки за час шлюбу у низ було чимало нажитого майна та грошових заощаджень. Так я була в курсі того, як цей процес у них йшов.

Максим з Олесею були одружені понад 15 років. Чималий термін, чи не так? У кожної пари в певний період виникають різного роду суперечки. Все почалося з того, що Максим запідозрив Олесю у невірності та його довіра до неї різко похитнулася.

Масла у вогонь підливали дзвінки та повідомлення, які надходили на телефон дружини в доволі пізній час. Максим до останнього вірив дружині, чекав, що все закінчиться добре, то, на жаль, цього не сталося.

Останньою краплею стала підслухана телефонна розмова Олесі з якимось чоловіком. Дружина планувала оформити кредит на Максима та потім його покинути.

Якраз тоді друг і звернувся до мене за практичною порадою. Та ми розробили чіткий план дій.

Кредит у банку дійсно був, але оформлений на маму Олесі. Максим вирішив бути на крок попереду та подав на розлучення перший. Ні одного повідомлення про судове засідання його дружина не отримала, тому ні про що й не здогадувалась.

Двокімнатна квартира, у якій Максим з Олесею на той час проживали, була придбана після весілля. Тож мій друг на цю тему не хвилювався. Гроші, які вони відкладали на будинок, лежали у сейфі та обоє знали про це.

А потім настав час рішучих дій. Максим сказав дружині, що на декілька днів їде у відрядження. Олеся удала, що сумуватиме, а насправді уже уявляла, як проведе час зі своїм коханцем. Уже перед самим виходом з дому Максиму вдалося забрати із сейфа заощадження на будинок.

Олеся насолоджувалася часом, проведеним з коханцем рівно до тих пір, поки не помітила відсутність грошей, відкладених на будинок. Дружина запідозрила у цьому свого коханця, на Максима й думати не стала. Вони сильно посварилися, а коли з’ясувалося, що це не він, Олеся зателефонувала до Максима зі скандалом, почала погрожувати розлученням.

На що Максим повідомив, що вони уже давно розлучені. Олеся нагадала, що йому потрібно платити кредит її мами, на що чоловік відповів, що не має до нього ніякого відношення. І що він уже давно про все знає так, що більше вона не зможе його обманути.

КІНЕЦЬ.