Коли Юля дізналась, що її чоловік завів роман на стороні, запропонувала йому привести kоханку в їх квартиру. Знала, що тішитись вони будуть не довго

Коли Юля дізналась, що її чоловік завів роман на стороні, запропонувала йому привести коханку в їх квартиру, а сама вона поживе у своїх батьків. Чоловік був неабияк здивований, та радісно прийняв пропозицію дружини. Він радів, що все вирішилось саме так. Юля знала, що тішитись вони будуть не довго.

Про те, що у її чоловіка є інша, Юля дізналась після десяти років подружнього життя з Сергієм. Вже майже місяць вона підозрювала, що щось не так. Чоловік почав затримуватись на роботі, став байдужим, та уникав її погляду. Та вона хотіла вірити у краще й переконувала себе, що у нього просто якісь негаразди на роботі й це скоро мине.

Варто зазначити, що Юля була чудовою дружиною, вправною господинею та дбайливою матусею. До того ж вона не залежала від чоловіка, а добре заробляла на хорошій посаді. Жінка намагалась всебічно розвиватись, вона багато читала, займалась спортом та йогою. З нею завжди було про що поговорити та вродою Юля не була обділена.

Сергій все це розумів та гордився, що поруч з ним така жінка. До того ж одружились вони по любові. Здавалось, все ідеально. Чого ще треба для щастя! Але чоловік не встояв перед спокусою. Юля дуже засмутилась, коли дізналась, що коханий чоловік її зраджує. Але вона не звикла здаватись. Обміркувавши ситуацію, жінка дійшла висновку, що її Сергій все-таки достойний чоловік, таких зараз не багато.

Проаналізувавши всі за та проти, зрозуміла, що у її суперниці лише одна перевага – це молодість і з цим не посперечаєшся. Але, якщо правильно розставити акценти, то головна перевага швидко перетвориться на недолік. Бо саме недосвідченість, зазвичай, є головною проблемою у шлюбі.

Бути хорошою дружиною, матір’ю та спритно вправлятись по господарству – не таке вже й просте завдання. Плюс різниця в характерах, побутових звичках, теж може неабияк по впливати на атмосферу в домі. Ніхто, краще за дружину, з якою прожили стільки років, не знає, як обходити гострі кути. Тому було прийнято рішення, дати чоловіку повну свободу і подивитись, що з того вийде.

Мудра жінка не стала влаштовувати скандалів, а запропонувала чоловікові привести свою нову кохану у їх дім. Вона ж тим часом поживе зі своїми батьками, залишивши закоханим двох дітей. Чоловік здивувався, але погодився.

Як і передбачила Юля, щасливого, безтурботного життя з молодою дівчиною у її Сергія не вийшло. Дівчина не готова була перетворюватись домогосподарку. Тому щотижня вони викликали клінінгову службу для прибирання дому. А побачивши, що Сергій добре заробляє, вирішила узагалі не працювати. Другою матір’ю для його дітей вона ставати теж не прагнула.

Вже за кілька тижнів Сергій розчарувався у новій обраниці і й сказав, що їм варто розстатись. Чоловік почав благати Юлю пробачити йому й повернутись додому.

Згодом, коханка Сергія розповідала, що з ним жити не так вже й солодко. Що він дуже вибагливий та скупий. Ось так Сергій отримав урок на все життя й зрозумів, що він добра – добра не шукають. А його дружина єдина й неповторна.

Юля вибачила чоловікові, але зрозуміла, що у сімейному житті завжди потрібно бути на варті. Й варто боротись за те, що тобі дороге.

КІНЕЦЬ.