Думали, що я заxвopіла, бо були впевнені, що не можу мати дітей. А виявилось, що я на третьому місяці ваrтності

Звати мене Олеся і цього року мені виповнилось 33 роки. Багато років я мріяла відчути радість материнства, але діагноз лікарів був невтішним. З чоловіком ми одружені майже десять років. До чого ми лише не вдавались, щоб стати батьками, усе було марно. Що б ми не робили, а зачати дитину не вдавалось. Навіть вдавали до нетрадиційної медицини, їздили до якихось ворожок, але й вони нам нічим не допомогли.

Мої стосунки з чоловіковою ріднею були досить натягнутими. Особливо мене недолюблювала його матір. Свекруха бідкалась, що єдиний син обрав у дружини таку недолугу жінку, що не може подарувати йому нащадків. Постійно намагалась вколоти натяками про те, як вона мріє няньчитись з онуками.

Олег мене дуже кохає, тому оберігає від негативу й ніколи не дорікає з цього приводу, навіть з матір’ю став рідше бачитись, аби вона не діймала мене зайвий раз. Та я бачу, що наша неспроможність його неабияк хвилює й негативно відбивається на нашій сім’ї, яка без дитини виглядає неповноцінною.

Останнім часом моє здоров’я погіршилось. Я постійно відчуваю втому. Схоже на отруєння, але я не їла нічого такого, що могло б його спричинити. Моя свекруха взагалі нафантазувала, що в мене, мабуть, якась невиліковна хвороба і я скоро звільню його сина шлюбних тенет, й тоді він зможе одружитися з жінкою, що нарешті подарує йому первістка.

Сімейний лікар підозрював онко-захворювання й гадав, що саме це спричиняє постійну нудоту та втрату сил. Я вирішила не жити здогадками, а пройти повний медичний огляд. У нас непоганий лікар, але він вже дуже старий і спиратись на його припущення – не найкраща ідея.

Всі були впевнені, що я не можу мати дітей.

А виявилось, що я на третьому місяці вагітності!

Я сама спершу не повірила. Та коли побачила свою крихітку на УЗД, то зрозуміла, що чудеса існують. Рідних ця новина теж шокувала. Невже я нарешті відчую радість материнства?! Я майже десять років цього чекала.

Я ніколи не сумнівалась у почуттях чоловіка. Але тепер, коли він дізнався, що стане батьком, його любов до мене розквітла ще яскравіше. І сподіваюсь, свекруха нарешті дасть мені спокій.

КІНЕЦЬ.