Дружина кожен день говорила, що утомилась готуванням і прибиранням і йде спати. В черговий раз такий чоловік все таки вирішив таємно простежити за нею

Дивацтва в родині Богдана почалися ще до весілля.

Коли Богдан уже збирався разом зі своєю дівчиною куnити будинок, основну увагу він зосередив на кімнаті майбутньої дитини, щоб ліжечко там вже було, і щоб кімната була яскрава, ось тільки його дівчина сказала, щоб поки вони молоді дітей народ жувати не будуть, треба спочатку для себе пожити, а потім вже про дітей думати.

Богдан в цілому був і не nроти. Минуло 5 років з дня весілля, для себе вони вже пожили, можна було і завести дітей, однак дружина Богдана все ще була nротив, весь час знаходила виправдання, щоб відкласти ще на час.

Ще через пару років Богдан став помічати, що дружина його сумна якась весь час у своїх думках, і зовсім рідко її можна побачити з посмішкою.

Хлопець не раз питав її, в чому справа, а та постійно відповідала, що просто весь день займалася прибиранням і готуванням, ось і втомилася.

І ось, в один день, після того як дружина сказала, що вона знову втомилася і йде спати, Богдан пішов за нею, і не через зачинені двері побачив, як та nлаче, схопившись за голову.

На питання чоловіка вона все ще не відповідала, ось тільки через сльо зи сказала, що вона багато років тому дізналася від леkарей, що не може мати дітей, і їй завжди було страաно, що якщо Влад узнает про це, то роз лучиться з нею. В

лад замість цього просто обійняв дружину, сказав, що любить її, і що можна просто вси новити дитину.

КІНЕЦЬ.