Чоловік почав поводитися дуже див но останнім часом, а відповідь Валя знайшла в будuнку свекрухи, коли несла туди парочку речей

Коли Валя і Міша одружилися, всі подруги дівчини їй заздрили. У них на це була причина: Міша був красивим, відповідальним, успішним і трепетно уважним чоловіком – ідеал всіх жінок. Після весілля вони аж два рази в рік nодорожували різними країнами, але з часом все зникло.

Валя працювала вчителькою в музичній школі. Вона там проводила більшу частину дня, але зарnлата у неї була смішна, ось тому Міша і запропонував їй звільнитися і присвятити себе сім’ї, ї дружина послухалася.

Сам Міша працював до 9, а то і 10 годин вечора, так що вдома він з’являвся рідко. Щоранку Валя вставала рано вранці, готувала чоловікові сніданок, потім до полудня справлялася з усією домашньою роботою і думала, чим би себе зайняти.

Поступово Валя зауважила, що він став дуже див но себе вести. Вале навіть здавалося, що вона не те що не притягує, а відштовхує вже свого чоловіка.

Одного разу Валі довелося занести парочку речей до свекрухи додому. Вона взяла машину чоловіка і поїхала. Двері Вале відкрила молода дівчина, а руках у неї був хлопчик років 2-3. Виявилося, це друга дружина Міші з 2-річним синочком. Того дня Валя поїхав додому на автобусі, щоб трохи поnлакати, а коли дівчина вийшла всі побажали їй удачі.

Ну, как дивитися… вона повернулася додому, зібрала свої речі в ма — а-аленьку валізку і поїхала до тітки, яка жила одна в місті. Ось так Валя залишила все чоловікові і залишилася без нічого.

КІНЕЦЬ.