Він rеть немає совісті. Черствий, мов сухар! Він зізнавався мені у коханні, а коли попросила про таку дрібничку, nолінувався навіть з дuвана встатu.

Богдан та Юля разом вже майже три роки. Вперше вони зустрілись, коли Бодю перевели на новий офіс фірми. Їх стосунки починалися, як дружба, але згодом товариські відносини переросли в кохання.

Вони вже не раз говорили про весілля, але Юля пояснювала, що поки не готова до одруження. Тим більше вона вже знала, що таке подружнє життя.

До зустрічі з Богданом, жінка вже була заміжня. Їх шлюб з колишнім чоловіком протривав менш як рік і його не можна було назвати щасливим. Доки вони зустрічались, все було прекрасно, але після узаконення стосунків, взаєморозуміння ніби випарувалось. Почались часті суперечки, сварки, декілька разів доходило навіть до скандалів. І ось під час чергового з’ясування стосунків, вони вирішили, що їм не по дорозі й пора подавати на розлучення.

Богдан був абсолютно не схожий на її колишнього. Він був добродушним, чемним та спокійним. Але Юля не хотіла поспішати, щоб не обпектись знову.

Якось вона занедужала, а вдома нічого було їсти: закінчився хліб, навіть печива ніякого не лишилось. Дівчина вирішила, що коханий зможе виконати її невеличке прохання, тому зателефонувала йому, щоб попросили привезти їй якихось продуктів. Вона погано почувалась і не хотіла з температурою йти до магазину.

Богдан мешкав далеко від її дому, аж в іншому кінці міста, тому він порадив їй замовити доставку продуктів додому. Він не хотів витрачати стільки часу, щоб просто привезти дівчині продуктів, а тоді поночі добиратись додому.

Юлю обурила така відмовка коханого. Вона була впевнена, що коли маєш справжні почуття до жінки, то не залишиш її у біді й виконаєш будь-яке прохання. З цією образою на серці, Юля зателефонувала кращій подрузі, щоб вилити душу:

– Він геть немає совісті. Черствий, мов сухар! Він зізнавався мені у коханні, а коли попросила про таку дрібничку, полінувався навіть з дивана встати. Справжній чоловік турбується про свою жінку, а йому байдуже. Тепер змушена чекати доставку, – бідкалася Юля подрузі.

Олена вислухала Юлю та погодилася, що закоханий хлопець так би не вчинив.

Юля дуже образилась на Богдана. Вони посварились і дівчина вирішила, що її інтуїція не підвела і що вона правильно зробила, що не поспішала із заміжжям вдруге. Вона не хоче мати нічого спільного з тим, хто полінувався про неї подбати.
Що найцікавіше, Богдан навіть не спробував якось вибачитися чи визнати, що був не правий. Ну от як так може бути, начебто знаєш людину досить довго, а як тільки якесь навіть невелике випробування, то він відкривається з гіршого свого боку. Чи це саме мені так не щастить.

КІНЕЦЬ.