Пара хотіла удочерити Інну, коли дuректор nрuтулку відкрила їм таємницю наро дження дівчинки. Після цього подружжя стояло перед серйозним вибором

Пара хотіла удочерити Інну, коли директор притулку відкрила їм таємницю наро дження дівчинки. Після цього подружжя стояло перед серйозним вибором

Толя з Ірою одружені вже дев’ять років. Обидва працюють, зарплати хороші. Машина, власна трикімнатна квартира (купували з урахуванням поповнення в сімействі). Будинок-повна чаша. Але немає в ньому найголовнішого-дитячого сміху. Не дала їм такого щастя мати природа. Обстежувалися в різних ліkарнях.

І всі видавали одну і ту ж відповідь — не сумісні. Розлу чатися вони не думали, дуже любили один одного. Тому вирішили взяти дитину з притулку. Мати Іри, дізнавшись про плани подружжя, прочитала цілу лекцію, що це величезна відповідальність і необхідно дитину полюбити. Нібито чоловік з дружиною цього не знали.

Вони вже доклали достатньо зусиль, щоб отримати дозвіл на усиновлення. Взагалі-то, думав Толя, предків треба ставити перед фактом, а не ділитися з ними планами. Теща заявила, що вибирати дитину поїде з ними разом. Вона ж буде бабусею, отже, і полюбити дитину повинна буде.

Теща також висунула умову, що дитина повинна бути немовлям. Так, на її думку, простіше пройде процес звикання до сім’ї. Ось вони втрьох і їздили по притулках. Ніяк не могли підібрати собі дитину. А тут ще й теща зі своїми коментарями. Того разу Толя з Ірою поїхали вибирати дитину удвох, без тещі.

Тільки увійшли в двері дитбудинку, як в руки Толі влетіла дівчинка років чотирьох. Вона бігла і спіткнувшись обов’язково впала і розквасила собі ніс, якби чоловік не підхопив дитину.- Тато, татко, — заплакала малятка обнявши Толю за шию.- Це доля, — зі сльозами на очах прошепотіла Іра.

Директор була тільки рада, що у Інночки з’явиться сім’я. Однак сказала, що у дівчинки є молодший брат Тарас, двох років. Братів і сестер не розлу чають. Так що їм доведеться або брати двох, або… Порадившись, Толя з Ірою вирішили взяти обох дітей. Буде нелегко. Але вони впевнені, що впораються.

КІНЕЦЬ.