Перший шлюб для мене закінчився плачевно. Я не знайшла тієї гармонії, яку так довго шукала. А чи зміг другий чоловік стати мені тим, про кого я мріяла?

Коли Сашко запропонував мені вийти за нього заміж, я не тямила себе від щастя. Ми безмежно кохали один одного. Мене влаштовували його особисті якості, турбота, увага, зовнішність. Загалом, все від пальця на нозі до мізинця на руці. Та от після весілля все ніби змінилося. І ні, в побуті все було чудово, ми завжди знаходили спільну мову. А от в ліжку… Мені не вистачало коханого поряд.

Хто б там що не говорив, та статеве життя також відіграє важливу роль у стосунках. Я намагалась якось виправити ситуацію, та нічого не змінювалось і одного дня я зрозуміла, що закохана у іншого. Чоловіка дурити не хотілося, занадто я його поважала, щоб ось так вчиняти. Тому вирішила про все відверто розповісти і подати на розлучення. Та як тільки ми з’їхалися із новим хлопцем, то зрозуміла, що далеко не всі проблеми можна перекрити ліжком.

Перше, що мене неймовірно дратувало – багато часу Роман приділяв своїй колишній дружині. Інколи мені навіть здавалося, що у нас стосунки втрьох. Зрозуміло, що я не мовчала і говорила, що не влаштовує. А чоловік же шалено дратувався. Тут я так само як і в першому шлюбі намагалась все виправити і якось посприяти покращенню стосунків. Та надто швидко зрозуміли, що наше кохання приречене на загибель. Тому ми не стали витрачати час один одного.

Звичайно, мені було важко знову залишитись самотньою. Та, дякувати Господу, у мене була людина, яка підтримувала не дивлячись ні на що. Це мій перший чоловік Саша. Зараз він має кохану і скоро вони навіть підуть подавати заяву до РАГСу.

Кожен раз, коли ми зустрічаємось, то я розумію, яку дорогу людину втратила. Та, напевно, повертати все надто пізно. Тим більше, якщо у нього вже є друга половинка. Як то кажуть, двічі в одну річку не ввійдеш.

А що з цього приводу думаєте ви?

КІНЕЦЬ.