Брат пішов до магазину за майонезом та повернувся лише через декілька місяців. Згодом з’ясувалося де він був увесь цей час

Декілька років тому з моїм братом відбулася дуже дивна історія.

Ми з чоловіком пішли в гості до мого брата Арсена, у нього тоді був День народження. Дружина брата Вікторія приготувала багато різної смакоти, але Арсен все одно був незадоволений. Йому не дуже хотілося, щоб до них у гості приходили батьки його дружини Вікторії. Вони вірянини, не вживають алкоголь, та й моралі люблять читати. Так, що розслабитися не вдасться.

Я прийшла раніше до брата, щоб допомогти в приготуванні страв та з’ясувалося, що для приготування салатів не вистачає майонезу. Вікторія попросила Арсена сходити за майонезом в магазин. Брат пішов та не повернувся. Ми почали йому телефонувати та його мобільний був вимкнений…

Уже й гості всі зібралися, а Арсена все не було. За святковим столом запанувала незручна тиша. Усі були схвильовані та напружені. Мій чоловік припустив, що Арсен міг зустріти друга та вони могли зайти на пиво в місцевий бар. Не довго думаючи, він відправився шукати Арсена та повернувся ні з чим.

Пройшло уже декілька днів, а від брата ні слуху ні духу. Вікторія написала заяву в поліцію та обдзвонила усі лікарні та м oрги в передчутті найгіршого.

Я не могла залишити Вікторію одну в таку важку хвилину та періодично заходила до неї, щоб переконатися, що все добре. Через декілька місяців Арсен повернувся несподівано для всіх. Вікторія запитала його:

Ти що, за майонезом в іншу область пішки ходив?

У них настав розлад в сім’ї. Я не лізла до брата із запитаннями, але тримала зв’язок з Вікторією. Жінка припускала, що Арсен тоді 3агуляв.

Та, як відомо, усе таємне рано чи пізно стає явним. Та найчастіше це стається зовсім випадково. До нас на роботу влаштувалася одна жінка, звали її Ірина. Вона прийшла на декретне місце нашого менеджера по персоналу.

Одного разу, коли я прийшла писати заяву на відпустку, Ірина побачила в моїй особовій справі моє дівоче прізвище та запитала чи не знаю я раптом Арсена. Я відповіла, що це мій брат. Ми розговорилися та з’ясувалося, що увесь той час, що ми його шукали, Арсен був у Ірини. Та коли жінка дізналася, що мій брат одружений, то відразу його прогнала. Тоді він і повернувся до законної дружини.

Хоча, я тепер і не знаю, що буде з їх шлюбом після обставин, які з’ясувалися.

КІНЕЦЬ.